Gå til innhold

Gode fasiliteter for alle

Rullestolvennlig

Røykfritt

Temperert badebasseng

Enerom

Benkbehandling

Aktiviteter

Beliggenhet og uteområder

Vi har et flott parkanlegg som er opparbeidet med pen beplantning samt gangsti. Dette blir benyttet under rehabiliteringen. I nærmiljøet er det mange fine turmuligheter, og det er kort vei til butikk/ bank/ apotek.

 

Pasientrommene

Vi har 50 pasientrom, hvorav flere av dem er handikaprom. Alle pasienter får eget rom.  Noen av rommene kan benyttes som dobbeltrom hvis ønskelig. Alle rom har telefon samt signalanlegg med snor ved sengen og på badet for kontakt med helsepersonell. De fleste rom har bad/- dusj og WC. Det er ellers god tilgang til bad m/ dusj i fellesarealer i tilknytning til rommene.

 

Mot et tillegg i prisen kan man oppgradere til et av våre «temarom».

 

Trenings- og behandlingsarealet

Våre treningsarealer er utstyrt med moderne og tilrettelagt treningsutstyr, tilpasset de ulike pasientgruppenes diagnoser og funksjon.

 

Basseng

Bassenget renoveres og er for tiden utilgjengelig.

 

Fellesarealer

Vi har mange hyggelige fellesstuer, med og uten TV.  Her er det muligheter for tilgang til gratis trådløst nettverk. Vi har også et bibliotek.

 

Teknisk anlegg

Bygningen er brannseksjonert etter gjeldende forskrift. Rømningsveier er forskriftsmessig merket. Det er montert brannslanger i etasjene i tillegg til håndslokkere og brannmeldere. Det er utarbeidet instrukser for personalets ansvar og oppgaver ved brann, og det holdes jevnlige brannøvelser samt test av brannalarm.

Bilder fra Selli