Kokk
Arbeidsoppgaver
- Tilberede kald og varm mat
- Delta i menyplanlegging
- Utføre renholdsoppgaver og forefallent arbeid tilknyttet kjøkken og spisesal
- Etterlevelse av interne rutiner knyttet til IKT-mat, HACCP og HMS
- Undervise pasienter
- Sørge for god hygienisk standard på kjøkken og i spisesal
Arbeidstid
Turnus med arbeid hver 4. helg.
Ønskede kvalifikasjoner
- Fagbrev som kokk
- Meget gode norsk-kunnskaper, muntlig og skriftlig
- Kunne vise til gode referanser fra tidligere
- Gode kunnskaper knyttet til spesialkost og ernæring
Personlige egenskaper
- Strukturert og systematisk
- Du trives med å jobbe i team samtidig som du kan jobbe selvstendig
- Du er energisk og entusiastisk
- Du er fleksibel og jobber godt under høyt arbeidstempo
Vi tilbyr
- Lønns- og arbeidstidsvilkår ihht Virkes tariffavtale
- Et godt arbeidsmiljø
Om arbeidsgiveren
Selli Rehabiliteringssenter er et familieeid, ISO-sertifisert rehabiliteringssenter som har avtale med Helse Midt-Norge RHF om levering av tverrfaglig spesialiserte rehabiliteringstjenester innen følgende delytelser:
Delytelse A – Brudd- og slitasjeskader, 6 dagplasser og 8 døgnplasser
Delytelse C – Amputasjoner, 4 døgnplasser, 1 dagplass
Delytelse E – Kreftsykdom, 3 døgnplasser
Delytelse H – Hjertesykdommer, 5 døgnplasser
Delytelse I – Lungesykdommer, 4 døgnplasser
Delytelse O – Komplekst sykdomsbilde med behov for rehabilitering etter sykehusbehandling, 4 døgnplasser, 1 dagplass
Ta kontakt med daglig leder Jørn Sand for informasjon om stillingen på tlf. 72 83 43 51.